Voor Pauline

Een prachtmens in memoriam

Intens verdrietig zijn we door het plotselinge overlijden van lieve Pauline op 49-jarige leeftijd als gevolg van een fatale hersenbloeding. Pauline was een prachtmens! We gaan haar nooit vergeten! In plaats van bloemen wordt een donatie voor de hersenstichting zeer op prijs gesteld. Hopelijk maakt onderzoek meer mogelijk in de toekomst.

Totaal opgehaald bedrag: € 1.102
Streefbedrag: € 100
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Caroline

26-12-2021
€ 662

Opbrengst uitvaart

28-11-2021
€ 10

Anoniem

27-11-2021

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer