Totaal opgehaald bedrag: € 5.867

Doneer een speciale dag

Je verjaardag, een bruiloft of een bijzonder jubileum? Steeds meer mensen kiezen ervoor om hiervoor donaties voor een goed doel te vragen. Geef ook jouw speciale dag nog meer betekenis en doneer jouw dag aan de Hersenstichting.

Top deelnemers

Geert Jan Groeneveld

Donatie t.b.v. oratie Prof. dr. G.J. Groeneveld
    € 3.540

Henk en Marian Folkers-Vlaswinkel

12,5 jaar getrouwd!

Martin en Astrid van der Velde

Feest Martin en Astrid op 25.9.2022

Bekijk de actie toolkit

Gebruik onze handige tools om jouw actie met je vrienden te delen

Bekijk toolkit

Henk en Marian

24-11-2022

Henk en Marian

24-11-2022

21-11-2022

Bekijk de andere mogelijkheden?