Totaal opgehaald bedrag: € 2.519

Inzameling statiegeld voor de Hersenstichting

Kom in actie voor de Hersenstichting en zamel geld in door een statiegeld-actie bij uw eigen supermarkt op te starten. Dat kan op meerdere manieren.

Bij een aantal supermarkten kunnen mensen ook op een knop drukken om een donatie te doen of er moet een bus komen te staan bij de emballage.

Mocht u meer willen weten, kunt u een mail sturen naar actie@hersenstichting.nl.

Bekijk de actie toolkit

Gebruik onze handige tools om jouw actie met je vrienden te delen

Bekijk toolkit

€ 433,90

Jumbo Nuenen De Smidse

04-10-2022
€ 420,20

Albert Heijn Middelburg Veerse Poort

24-08-2022

Albert Heijn Leusden

02-09-2021

Bekijk de andere mogelijkheden?