Totaal opgehaald bedrag: € 1.329

Mondkapjes voor de Hersenstichting

Mevrouw Agaath Hakvoort is als collectant betrokken bij de Hersenstichting maar wilde graag iets meer doen. Vanwege de corona is zij mondkapjes gaan maken. Eerst voor Buurtzorg, maar nu ook voor het Goede Doel. Met veel plezier maakt zij de mondkapjes voor de Hersenstichting. Deze mondkapjes zijn te wassen op 60 graden

 

U kunt een mondkapje bestellen door op een artikel te staan en vanuit daar de donatie te doen. Er wordt gevraagd om uw adres. Uw adres geven we door aan mevrouw Hakvoort, zodat zij het mondkapje kan opsturen. 

 

 

De mondkapjes kunnen worden besteld, zolang de voorraad strekt. Nummers 23, 34, 38 en 56 zijn niet meer leverbaar. 

 

Bekijk de actie toolkit

Gebruik onze handige tools om jouw actie met je vrienden te delen

Bekijk toolkit

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Anoniem

24-06-2021
€ 5

Judith

20-06-2021
€ 5

Anoniem

18-06-2021

Bekijk de andere mogelijkheden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer