Start je eigen actie

Kies wat het beste bij jou past

Start je eigen actie en zamel geld in voor de Hersenstichting door te doen wat jíj leuk vindt! Ren je eerste marathon, verkoop zelfgemaakt gebak of vraag om donaties voor je verjaardag.

Start je eigen uitdaging

Hardlopen, fietsen, zwemmen, wandelen of een andere sportieve uitdaging?

Doe waar je van houdt

Cupcakes bakken, een benefietconcert of haken voor de Hersenstichting?

Doneer een speciale dag

Voor je verjaardag, trouwfeest of ander jubileum geld ophalen voor de Hersenstichting?