Bunschoten

Zit niet stil in april

Elke dag een wandeling (ook wel een Ommetje) maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De Ommetje-app helpt je daarbij! Je schrijft je in als team, in één van de volgende categorieën: bedrijven, verenigingen/teams & families en wandelt tegen andere teams uit die categorie. Per wandeling ontvang je punten.

Janina

25-05-2022