Team Fleringen

Team Fleringen loopt de marathon van Amsterdam voor de Hersenstichting

Wij willen door het lopen van de marathon van Amsterdam een mooi bedrag ophalen voor de hersenstichting. Wij hebben en voelen een nauwe verbondenheid met de organisatie en door het verlies van een naaste aan de gevolgen van een hersenbloeding is dit alleen maar groter geworden. Dit is ook iets dat we voor hem willen doen.

Ik loop deze Amsterdam marathon als eerbetoon aan mijn zwager Rob die aan de gevolgen van een hersenbloeding is overleden met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de hersenstichting.

foto: Robin Hilberink

Totaal opgehaald bedrag: € 12.079