Team Fleringen

Team Fleringen loopt de marathon van Amsterdam voor de Hersenstichting

Wij willen door het lopen van de marathon van Amsterdam een mooi bedrag ophalen voor de hersenstichting. Wij hebben en voelen een nauwe verbondenheid met de organisatie en door het verlies van een naaste aan de gevolgen van een hersenbloeding is dit alleen maar groter geworden. Dit is ook iets dat we voor hem willen doen.

Ik loop deze Amsterdam marathon als eerbetoon aan mijn zwager Rob die aan de gevolgen van een hersenbloeding is overleden met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de hersenstichting.

 

foto: Robin Hilberink

Totaal opgehaald bedrag: € 12.079
Streefbedrag: € 1.000

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Anoniem

13-11-2022
€ 1,01

Anoniem

01-11-2022
€ 200

Aarnink Makelaardij en Taxaties

19-10-2022

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer