Team four5

ALL FOR 1

Team four 5 ( all for 1) In 2001 is dit team al gevormd. Het oorspronkelijke team bestond uit 5 man allen werkzaam binnen het toenmalige SMI team bij Getronics. Dit bleek een “gouden” team en de verschillende eigenwijze karakters bleken goed bij elkaar te passen. Na een paar succesvolle werkjaren ging elk lid van het team zijn eigen weg, maar contact, gezelligheid, etentjes en bovenal het plezier bleef er al die jaren. In 2016 werd de groep opgeschrikt door het plotselinge wegvallen van onze gangmaker, nou ja een van de grootste dan, getroffen door een hersenbloeding in een klap van ons weggerukt. de naam van ons team is niet voor niets " Team four 5" we rijden met 4 voor 5! In al onze bijeenkomsten is hij nog in hart en ziel bij ons. Na 18 jaar vriendschap is het tijd om deze eens flink op de proef te stellen. Tijdens een van onze bijeenkomsten het afgelopen jaar ontstond het idee om mee te doen aan de Baltic Sea Circle Rally 2019. 4 flinke kerels, 17 dagen, 11 landen, 8500 km in een 22 jaar Oude auto voor het goede doel. Uiteraard hoefden we daar niet lang over na te denken en hebben we de hersenstichting benaderd of we voor hun mochten rijden en inzamelen. De auto is binnen nu de rest nog. Volg ons in ons avontuur naar de grootste beproeving van onze vriendschap ter ere van een geweldige vriend. En vergeet niet ons te steunen

Totaal opgehaald bedrag: € 10
Streefbedrag: € 2.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Jennefer

05-01-2019

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer