Alweer zoveel weken verder

De Elfstedentocht ligt alweer een aantal weken achter ons. Het was een fantastische dag. Waarin we mega veel support hebben gehad van heel veel mensen. Ondanks de op het laatst nare weersomstandigheden hebben we na 16 uren fietsen de finisch gehaald! En wat nog wel het belangrijkste is 2730 euro opgehaald voor de hersenstichting!

Tijdens de Elfstedentocht trokken we ook veel bekijks. Zelfs de leeuwarder courant hebben we gehaald. Ook dat is een goed ding aandacht voor de hersenstichting.

wij willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de sponsering en support !

Het was fantastisch !

liefs Hessie en Ida