Alweer zoveel weken verder

De Elfstedentocht ligt alweer een aantal weken achter ons. Het was een fantastische dag. Waarin we mega veel support hebben gehad van heel veel mensen. Ondanks de op het laatst nare weersomstandigheden hebben we na 16 uren fietsen de finisch gehaald! En wat nog wel het belangrijkste is 2730 euro opgehaald voor de hersenstichting!

Tijdens de Elfstedentocht trokken we ook veel bekijks. Zelfs de leeuwarder courant hebben we gehaald. Ook dat is een goed ding aandacht voor de hersenstichting.

wij willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de sponsering en support ! 

Het was fantastisch !

 

liefs Hessie en Ida 

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer