Toneelgroep de Hete Heren

Donatie-actie ATLAS - Hete Heren en Dampende Dames

Tijdens ons nieuwste toneelstuk staan thema's als 'vergeten' en 'het dragen van een last' centraal. De omgang, liefde en zorg die gepaard gaat met een hersenaandoening wordt (soms) pijnlijk aan het licht gebracht. Graag werken wij mee aan bewustwording, zowel in het theater, als daar naast.

Vol trots kondigt Toneelgroep de Hete Heren aan: Atlas. Een toneelstuk geschreven door Steven Mulders. Een stuk over een huwelijk, over liefde en belofte. Over vergeten en onthouden. Over het dragen van last. Een geëngageerd stuk dat u bij de strot zal grijpen en niet meer laat gaan tot het laatste applaus. 6, 7 en 8 april 2023 in Theater De Leest in Waalwijk.

Totaal opgehaald bedrag: € 145
Streefbedrag: € 300
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Anoniem

08-04-2023
€ 15

Sjannie

07-04-2023
€ 10

Henny

27-03-2023

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer