BetterBrains

Kom samen met ons in actie voor de hersenstichting!

Wij zijn Kyra, Lieke, Lev, Hamid, Fleur en Mischa. Wij zijn eerstejaars studenten aan de opleiding commerciële economie in leiden. Voor ons sales project gaan wij geld inzamelen voor het goede doel. Wij hebben gekozen om geld in te zamelen voor de hersenstichting. Dit omdat wij allemaal iemand in onze omgeving hebben of hadden met een hersenaandoening en dit daarom een erg mooi doel vinden. De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Nu en in de toekomst. Ze zetten niet in op één aandoening, maar investeren breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen.

Helpt u ons mee?

Bekijk ook onze instagram: @BetterBrains_

Totaal opgehaald bedrag: € 1.665
Streefbedrag: € 2.000
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Anoniem

07-02-2023
€ 7,50

Lilian

29-01-2023
€ 140

Anoniem

27-01-2023

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer