Blij op de Boerderij

Blij op de Boerderij Carbage run 2020

Team Blij op de boerderij is gevormd door Teun Sprenkeling , Teun wilde dolgraag een keer de carbage run rijden en heeft zich op 5 sept. j.l. ingeschreven om dit te gaan doen . In week 35 - 2020 gaat het gebeuren , want Teun zit erbij ! Met Teun zijn enthousiasme heeft hij ondertussen het hele gezin aangestoken met het runner virus . Doordat Teun een team naam moest bedenken werd dat Blij op de Boerderij , dit omdat hij deze naam zelf heeft bedacht toen zijn ouders een zorgboerderij starten voor mensen met een zorgvraag in 2012. Omdat Teun en het gezin vinden dat er met een extra doel gereden moet worden , werd er nagedacht welk doel dat moest zijn , want met vele goede doelen zijn ze op de boerderij betrokken. Om een zo breed mogelijk doel te bereiken , is er gekozen voor de hersenstichting , dit ook mede door ervaring binnen het gezin en de dagbesteding ,denk aan hersentumoren , herseninfarct , dementie , alzheimer , Parkinson , autisme , migraine , burn out , psychische problematiek en andere N.A.H aandoeningen etc.

Nu wil het geval dat op 7-1-2020 Teun zelf betrokken is geraakt bij een zwaar auto ongeluk hij was bijrijder en heeft wonder boven wonder er niets aan overgehouden , mentaal was het wel even slikken. 10 dagen later heeft zijn oudere zus een zwaar verkeersongeval gehad en is daar zwaar gewond uitgekomen , zij ligt nog steeds in het ziekenhuis met hersenletsel . Uiteraard vroegen wij ons af of het nog wel verstandig was deze run te gaan rijden ...2 auto ongelukken gaat je niet in de koude kleren zitten , zeker wanneer er 1 kind nog ligt te vechten , maar Teun is vastberaden om voor zijn zus en voor de hersenstichting te gaan rijden ! Hij heeft het streefbedrag verhoogd en hoopt in Augustus 2020 dit bedrag bij elkaar te hebben gesprokkeld.

Wil jij teun en zijn zus en team helpen en daarbij ook de hersenstichting steunen , doneer dan snel!     

Totaal opgehaald bedrag: € 468
Streefbedrag: € 2.500
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Tineke

28-04-2020
€ 25

Frank en Marja

05-02-2020
€ 50

JOS

03-02-2020

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer