Brain Bakery

No More Boring Learning!

Als bedrijf hebben wij als statement: je hersenen zijn je prachtigste bezit. Onze hersenen hebben ongekende mogelijkheden. Je merkt pas hoe belangrijk ze zijn als er iets mis is met je hersenen! Daarom leveren wij ieder jaar een bijdrage aan de hersenstichting. Dit jaar willen wij er weer een succes van maken!

Totaal opgehaald bedrag: € 220
Streefbedrag: € 2.500
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Judith

19-03-2020
€ 25

Jan-Peter

11-03-2020
€ 50

Jeanne

09-03-2020

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer