B
Brain Power

Doneer vandaag nog en help de Hersenstichting!

Hoi!

Wij zijn 4 eerstejaars commerciële economie studenten en hebben als eerste project om geld op te halen voor een goed doel. Persoonlijk dachten wij direct aan de hersenstichting want gelukkig kennen wij niemand met een hersenaandoening toch vinden wij dementie een van de verschrikkelijkste aandoeningen die er zijn. Daarom waren er dus redelijk snel uit, dus vanaf dat moment hadden wij gekozen voor de hersenstichting.

Totaal opgehaald bedrag: € 975
Streefbedrag: € 2.500
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 30

Anoniem

04-11-2022
€ 30

Anoniem

04-11-2022
€ 15

Anoniem

04-11-2022

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer