Breinlopers

Voor ons overprikkelde brein zetten wij graag onze benen in!

Wij willen ons graag inzetten voor het stimuleren van onderzoek naar hersenaandoeningen.


Het lukte ons vorig jaar jammer genoeg niet om samen als team de Damloop te lopen voor een doel dat we belangrijk vinden. Dit jaar gaat dat ons zeker lukken en we hebben er zin in!

Wij zijn individuen die beide persoonlijk en/of in de nabije omgeving in het dagelijkse leven te maken hebben met de invloeden van een zo nu en dan disfunctioneel brein, en voor wie de vooruitgangen in het onderzoek naar hersenaandoeningen zéker de vruchten afwerpen! Hierom leek de 10EM van de Damloop ons een goede uitdaging qua loopafstand met onszelf en iedereen die er profijt bij zal hebben in ons achterhoofd tijdens de voorbereiding. Voor David wordt dit de eerste Damloop en voor Emma de vijfde, maar dit motiveert ons nog meer om ons te focussen op ons (brein)loop- en sponsordoel!

Totaal opgehaald bedrag: € 0
Streefbedrag: € 500

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer