D.S.T.V. Aloha

24h triathlon relay

Vanuit D.S.T.V. Aloha hebben wij een evenement opgezet om geld op te halen voor het goede doel. Wij hebben gekozen om geld in te zamelen voor de Hersenstichting, omdat wij zelf van dichtbij hebben meegemaakt hoe belangrijk je hersenen zijn. Als hier iets mis mee is, kan zo het leven van de ene op de andere dag totaal veranderen. Ook de levens van alle naasten. Zoiets is heftig om mee te maken en gunnen wij niemand anders. Daarom willen wij graag de Hersenstichting steunen voor onderzoek.
Als evenement zullen wij op 17 juni een 24uurs triathlon houden. Dit houdt in dat wij in teams van 2 tot 8 mensen in totaal 24 uur lang zullen zwemmen, fietsen en lopen. Wij willen zo veel mogelijk geld ophalen en hopen dat jullie hier aan bij willen dragen!

Totaal opgehaald bedrag: € 3.930
Streefbedrag: € 2.000

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Nicolle Dayana (Super mooi initiatief! Als dokter weet ik hoe belangrijk dit is en ben ik heel blij dat jullie hieraan bijdragen!)

19-06-2023
€ 15

Anoniem

18-06-2023
€ 20

Anoniem

18-06-2023

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer