Eager People

Nieuwjaarsduik Eager People tegen Parkinson!

Begin 2019 goed met een donatie aan de Hersenstichting. Duik op 1 januari met Eager People de zee in en vecht mee tegen Parkinson. Wij willen graag €10.000 ophalen om bij te dragen aan onderzoek naar medicijnen tegen Parkinson.

Wat is er mooier dan geven wat je missen kunt? Op 1 januari 2019 springen we met een groep gedreven mensen het koude water van Scheveningen in om het nieuwe jaar goed te beginnen. Doe je mee? Meld je aan via nieuwjaarsduik@eagerpeople.nl of doneer!

Totaal opgehaald bedrag: € 10.204
Streefbedrag: € 10.000
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 20

Sylvia

18-01-2019
€ 15

Cleem en Janneke Heeger

05-01-2019
€ 5

Hailey

03-01-2019

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer