Expeditie Muztagh Ata 7546 meter, Reaching the top

You need your brain to go higher

1 op de 4 mensen krijgt te maken met een aandoening aan de hersenen, onder deze mensen zijn ook veel veteranen. Er is veel onderzoek nodig en de hersenstichting faciliteert deze onderzoeken. Wij, Sven en Rob, willen bijdragen aan de doelstelling van de Hersenstichting en aandacht vragen voor het Veteraneninstituut.

Totaal opgehaald bedrag: € 4.213
Streefbedrag: € 2.500
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Malgorzata

18-02-2021
€ 5

Malgorzata

18-02-2021
€ 15

Lisette

16-06-2020

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer