Henry’s fanclub

Henry’s fanclub

Mijn man heeft vorig jaar een hersenbloeding gehad. Als ik geslapen had was hij er niet meer geweest. Dankzij de hulpdiensten van ambulance personeel en brandweer en trauma kon hij snel vervoerd worden naar het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Daar stond een heel team ons op te wachten. We zijn heel onzekere tijden tegemoet gegaan,niemand kon ons zeggen of mijn man het zou overleven en hoe hij hieruit zou komen. Dankzij de kundigheid van de neurochirurgie en zijn team is uiteindelijk de tweede operatie geslaagd. Ook al was er nog een hoop onzekerheid. Nu zijn we een jaar verder en maakt hij het goed,hij is nog wel niet de oude maar het gaat de goede kant op. Mede door mijn twee allerbeste vriendinnen die ons vanaf het begin onvoorwaardelijk gesteund hebben en nog steeds zijn,we zo ver. Omdat dit zo’n impact heeft en heeft gehad,hadden wij gelijk zoiets,als we de Nijmeegse vierdaagse gaan lopen dan lopen wij voor de hersenstichting zodat ze nog meer onderzoek kunnen doen. .
Totaal opgehaald bedrag: € 922
Streefbedrag: € 700
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 16

Roland

29-08-2019
€ 10

Alexandra

15-07-2019
€ 100

Sebastiaan

11-07-2019

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer