Heroes for Charity

Heroes for Charity voor de Hersenstichting!

Heroes for Charity organiseert verschillende challenges waarmee deelnemers een uitdaging aangaan en daarbij geld ophalen voor een goed doel, zoals de Hersenstichting. Denk hierbij aan het beklimmen van de Kilimanjaro, fietsen van Vietnam naar Cambodja of een lange wandeltocht in Nederland.

Ga jij de uitdaging aan? Bekijk op www.heroesforcharity.nl of er een uitdaging is die bij je past, meld je aan en haal zoveel mogelijk geld op voor gezonde hersenen voor iedereen!

Totaal opgehaald bedrag: € 3.898
Streefbedrag: € 500

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 20

Anoniem

02-04-2024
€ 10

Noortje

28-03-2024
€ 32

Lege flessen

16-03-2024

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer