Hersenkrakers

Doneer op Team Hersenkrakers voor de Hersenstichting!

Je hebt maar 1 paar hersenen, die heb je nodig voor alles wat je voelt, ruikt, ziet en doet. Stel er is iets mis met je hersenen, hoe erg zou dit dan je leven beïnvloeden?

Ruim 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Denk hierbij aan dementie, depressie en hersenschade. Wij zetten ons hiervoor in met als missie: gezonde hersenen voor iedereen. Elke euro telt hierbij. Helpt u ons opweg?

Totaal opgehaald bedrag: € 1.772
Streefbedrag: € 2.000
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Anoniem

26-01-2023
€ 10

Anoniem

26-01-2023
€ 20

Anoniem

26-01-2023

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer