Hersenspinsels

Hersenen is onze HOOFDzaak

Wij als studenten van Hogeschool Leiden zetten ons in voor de hersenstichting om mensen met een hersenaandoening een beter kwalitatieve leven te geven en om onderzoek te stimuleren. Iedereen heeft wel iemand in de familie of een kennis die te maken heeft met een hersenaandoening zoals: Dementie, Alzheimer, Mensen die hersenbloedingen hebben gehad. Wij vinden de hersenen de belangrijkste bouwstenen van het lichaam en daarom zetten wij ons in om zoveel mogelijk geld te verzamelen om dit proces te helpen. Doe jij met ons mee om geld op te halen en om mensen een beter leven en hoop te geven? Doneer!

Check onze Instagram voor inzamelacties en informatie.

Instagram: In_Actie_Voor_Hersenstichting

Totaal opgehaald bedrag: € 2.675
Streefbedrag: € 1.700
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 350

Jeffrey

27-01-2023
€ 335

Anoniem

27-01-2023
€ 200

Anoniem

27-01-2023

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer