K
Klimgeiten in Italy

In de (klim)aanval tegen hersenaandoeningen!

Wij hebben al jaren het geluk dat we zorgeloos voor onze eigen sportieve doelstellingen kunnen strijden. Daarom gaan wij onszelf nu voor een ander uitdagen om geld op te halen voor onderzoek met als doel: een wereld zonder hersenaandoeningen. Strijden middels een sportieve uitdaging voor de mensen die elke dag tegen hersenaandoeningen strijden.

Totaal opgehaald bedrag: € 4.698
Streefbedrag: € 3.000

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 60

Maarten

09-07-2023
€ 100

Anoniem

29-06-2023
€ 100

Anoniem

29-06-2023

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer