Lars en Lobke

5, 10, 21 km hardlopen op 1 dag

Afgelopen periode hebben wij helaas mogen ervaren wat voor effect hersenletsel heeft op zowel de persoon als ons gezin. Zeker in de eerste maanden stuitten wij op veel onduidelijkheid. Zowel bij onszelf als bij de hulpverlening. Het werd ons hierdoor goed duidelijk dat er nog veel winst te behalen valt op het gebied van hersenletsel. Daar is onderzoek voor nodig en daar is weer geld voor nodig. Daarom hebben wij besloten niet 1, niet 2, maar 3 hardloopwedstrijden op 1 dag te gaan lopen! Dit gaan wij doen tijden de CPC op 12 maart in Den Haag. Wij zullen de 5, 10 en 21 gaan lopen. 36 km in totaal dus! Door middel van onze actie hopen wij veel geld op te kunnen halen, want het is ons afgelopen 1,5 jaar maar al te duidelijk geworden dat dit hard nodig is.

Totaal opgehaald bedrag: € 2.566
Streefbedrag: € 2.500
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Anoniem

15-03-2023
€ 10

Anoniem

13-03-2023
€ 5

Anoniem

11-03-2023

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer