Meiden van Lex

Meiden van Lex nieuwjaarsduik voor de Hersenstichting

Door een ongeluk heeft mijn nichtje Sam niet aangeboren hersenletsel opgelopen. Hierdoor had ik het idee om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hersenstichting. We gaan de nieuwjaarsduik doen en doneren een deel van de opbrengst van de kerstmarkt in 's-Gravenzande waar we kleding verkopen voor 10,-.

Totaal opgehaald bedrag: € 5.764
Streefbedrag: € 3.000
22
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Shirley

10-01-2019
€ 5

Anoniem

07-01-2019
€ 15

Anita

07-01-2019

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer