Mind care

Mind-Body-Health, give and share

Wij, als studenten, willen ervoor zorgen dat steeds meer mensen bewust worden dat werkende hersenen niet van zelf sprekend zijn. Ook willen we ervoor zorgen dat er meer geld beschikbaar is voor onderzoek naar de hersenen. Hiervoor willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Hersenstichting!

Totaal opgehaald bedrag: € 1.065
Streefbedrag: € 1.100
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 12

Anoniem

27-01-2023
€ 5

Anoniem

27-01-2023
€ 228

Anoniem

27-01-2023

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer