Papries onderweg

Een Ommetje is het devies - van A'dam naar Wognum lopen de Papries

De Ommetjes app van de Hersenstichting heeft ons tijdens de lockdown en het thuiswerken gestimuleerd om dagelijks te wandelen. Wij merkten dat het heel verleidelijk is om de hele dag te blijven zitten achter ons computerscherm. Nu wandelen wij als collega’s regelmatig op afstand (bijvoorbeeld tijdens een overleg). Tijdens één van deze werkwandelingen ontstond het idee om voor de hersenstichting te gaan wandelen. Zo zie je maar dat door te wandelen creatieve en uitdagingen ideeën ontstaan.

Wij wandelen op zaterdag 24 april van de thuiswerkplek in Amsterdam naar de thuiswerkplek in Wognum. 

Sponsor jij ons? Doneer voor ons team! 

Patricia & Priscilla (de Papries)

Totaal opgehaald bedrag: € 1.072
Streefbedrag: € 750
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 50

Anoniem

14-11-2021
€ 5

Anoniem

16-05-2021
€ 10

Anoniem

05-05-2021

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer