R
Rein & Roullie Roeien de Ringvaart

Rein & Roullie Roeien de Ringvaart

Beste Mensen,

 

Wij zijn twee master studenten die aan het einde van hun studie en carriere bij Laga zitten en willen daarom de Ringvaart gaan roeien. Omdat wij het niet alleen maar voor onszelf willen doen, maar ook graag anderen willen helpen hebben wij gekozen om de Hersenstichting te steunen! Wij gaan er van uit dat wij samen met jullie geld kunnen ophalen wat weer ingezet kan worden voor onderzoek!

 

Wij zouden jullie graag willen vragen om voor ons een kleinigheid te sponsoren en ons aan te moedigen op 22 mei vanaf Leidschendam!

 

Met vriendelijke groet,

Rein en Roullie

Totaal opgehaald bedrag: € 284
Streefbedrag: € 200
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Jan

22-05-2019
€ 25

Anoniem

22-05-2019
€ 10

Sanne

22-05-2019

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer