Run Girls Run

Hardlopen voor de Hersenstichting

Door ervaringen in de nabije omgeving met de verwoestende uitwerking die een hersenaandoening heeft op een mens, en ook op zijn of haar dierbaren, zetten wij ons graag in voor deze prachtige stichting. Wij zullen op 12 juni de halve marathon van Amersfoort lopen en hiermee geld inzamelen op weg naar baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen.
Totaal opgehaald bedrag: € 3.500
Streefbedrag: € 3.000
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 70

Anoniem

26-08-2022
€ 15

Anoniem

29-07-2022
€ 25

Anoniem

26-07-2022

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer