S
Sport- en Zorgatelier WYzorg

WYzorg loopt Tilburg ten Miles voor hersenletsel

Onze bezoekers ervaren zelf de gevolgen van hersenletsel, het lopen van de Tilburg Ten Miles is een hele uitdaging en een mooi trainingsdoel. Als we daarmee ook een mooi bedrag voor de hersenstichting kunnen ophalen maakt dit het plaatje compleet. Onze missie: Samen op weg naar persoonlijke groei!

Totaal opgehaald bedrag: € 757
Streefbedrag: € 750
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 12

Antoon en José

30-09-2021
€ 25

Karel

30-09-2021
€ 52,50

Jelle

27-09-2021

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer