Team Fleringen

Team Fleringen loopt de marathon van Amsterdam voor de Hersenstichting

Wij willen door het lopen van de marathon van Amsterdam een mooi bedrag ophalen voor de hersenstichting. Wij hebben en voelen een nauwe verbondenheid met de organisatie en door het verlies van een naaste aan de gevolgen van een hersenbloeding is dit alleen maar groter geworden. Dit is ook iets dat we voor hem willen doen.

Ik loop deze Amsterdam marathon als eerbetoon aan mijn zwager Rob die aan de gevolgen van een hersenbloeding is overleden met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de hersenstichting.

 

foto: Robin Hilberink

Totaal opgehaald bedrag: € 12.079
Streefbedrag: € 1.000
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Anoniem

13-11-2022
€ 1,01

Anoniem

01-11-2022
€ 200

Aarnink Makelaardij en Taxaties

19-10-2022

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer