Team Geert

De elfstedentocht voor Geert

Hessie en Ida twee enthousiaste sportieve zussen! Beide hadden we een schoonvader die Geert heette, en beide zijn wij die verloren aan een hersenaandoening.

Al jaren spraken we over de elfstedentocht fietsen op een tandem samen en dan voor een goed doel. Dit jaar hebben we er werk van gemaakt. We kochten een 30 jaar oude tandem met 3 versnellingen lieten hem opknappen door een topper van een fietsenmaker uit Berlikum (zie sponsers) En hoera we werden ook nog ingeloot voor de elfstedentocht!

Het goede doel was al snel duidelijk de hersenstichting, fietsen ter nagedachtenis aan onze beide lieve schoonvaders, en voor alle mensen die in wat voor vorm dan ook te maken hebben met een hersenaandoening! Want voor onderzoek is geld nodig veel geld! 

Met deze actie hopen we dan ook heel veel geld bijelkaar te fietsen zodat we een steentje bij kunnen dragen!

Totaal opgehaald bedrag: € 2.745
Streefbedrag: € 2.500
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Yvonne

21-07-2019
€ 15

Anoniem

21-07-2019
€ 60

Anoniem

16-06-2019

Nieuws

Bekijk alle

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer