Team Marcel

Marcel de Coninck

Woensdag 15 maart heb ik een herseninfarct gehad. Mijn leven staat sindsdien op zijn kop. Ik zit nu midden in mijn herstel . Ik ben druk bezig met revalideren bij Basalt , begeleiding is geweldig. Ik heb met name veel last van de onzichtbare gevolgen van het herseninfarct. Overprikkeling, vermoeidheid, concentratie en geheugenproblemen. De Sunset Walk in Noordwijk is een mooi doel in mijn route van herstel en ik hoop zo mijn steentje bij te dragen voor de Hersenstichting.

Totaal opgehaald bedrag: € 1.688
Streefbedrag: € 500

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Jina

08-07-2023
€ 25

Anoniem

07-07-2023
€ 30

Anoniem

06-07-2023

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer