Team van der Meij

Team van der Meij

Afgelopen herfst heeft mijn (schoon)zus op 46-jarige leeftijd een herseninfarct gehad. Dit heeft niet alleen impact gehad op haar, maar ook op haar gezin, ouders, familieleden, vrienden, bekenden en collega’s. Het gaat gelukkig goed met haar en met behulp van therapie is ze hard op weg terug. Om meer aandacht en begrip te vragen voor iedereen die dagelijks moeten leven met de impact van een hersenaandoening en de vaak onzichtbare gevolgen hiervan, hebben wij als gezin besloten om mee te doen aan de Sunset Walk op 8 juli in Noordwijk. Mocht je een donatie willen doen dan kan dat via onderstaande link.

Namens ons, mijn zus en iedereen die hier dagelijks mee van doen heeft, bedankt.

Totaal opgehaald bedrag: € 755
Streefbedrag: € 250

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Maarten en Kirsten

04-07-2023
€ 15

Anoniem

27-05-2023
€ 40

Anoniem

18-05-2023

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer