Hersentumor -- Covid 19 -- Hersentumor

Voor Miriam & Charles de 2e alternatieve Triathlon van Holten

BELOFTE MAAKT SCHULD

Velen van jullie weten dat ik, samen met Daan, Ties en Pebbe vorig jaar de alternatieve Triathlon van Holten hebben gedaan. Dit, omdat door Covid-19 de Triathlon van Holten niet doorging. Daan en ik de Olympische afstand (1,5 KM zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen), Ties en Pebbe die ons op de laatste kilometers hebben ondersteund op het onderdeel hardlopen! 

We hebben vorig jaar een enorm bedrag binnengehaald (€ 13.226,--)en vaak heb ik gezegd, jullie krijgen twee triathlons voor de prijs van één! Want Holten gaat vast door in 2021...............

Helaas ook dit jaar geen Triathlon van Holten...............geen aandacht voor de Stichting Sterk en Positief, en geloof mij er lagen prachtige plannen voor dit jaar om wederom deze stichting onder de aandacht te brengen. Een stichting die zich hard inzet om hersentumoren geneesbaar te maken. 

 

HERSENTUMOR

In November 2016 werd bij mijn vrouw (Miriam) een kwaadaardige hersentumor geconstateerd (glioblastoom graad 4). In één keer staat je leven op de kop.Een sleep awake sleep operatie binnen 28 dagen werden gevolgd door 30 bestralingen en 42 chemo's in het jaar. 

10 november aanstaande zijn wij met elkaar 5 jaar verder, hoe bijzonder. Daarom wil ik wederom aandacht vragen voor deze Stichting Sterk en Positief. 

Hoe? Door mijn schuld in te lossen en dit jaar wederom de alternatieve Triathlon van Holten te doen maar dan alleen!

OP 30 SEPTEMBER 2021

Ben ik om 13:15 begonnen met het zwemmen van de 1,5 kilometer om vervolgens wederom via Wierden, Rijssen naar Holten te fietsen om vervolgens weer door dit prachtig dorp weer terug te fietsen naar Almelo. Wederom ben ik gestopt bij Café de Boer te Wierden (eigenaar Gerard, heeft parkisson en ook daar doet de hersenstichting onderzoek naar) om vanaf daar de hardloopschoenen aan te trekken en de laatste 10 kilometer naar huis af te leggen. In een tijd van 3 uur en 26 minuten deze totale afstand van 51,5 kilometer afgelegd, alleen!!

SCHULD DUS INGELOST!

Mocht je deze actie nogmaals willen ondersteunen? Schroom zeker niet! Ik laat hem doorlopen t/m 10 november,.................de dag dat het 5 jaar geleden allemaal begon.................

En hoe mooi zou het zijn als we met elkaar van die € 13.226,-- euro  --> € 20.000 kunnen maken! 

Je kunt dus wederom steunen, door te doneren! Laten we gewoon dat gat van € 6.774 euro dichten!

Deel dit bericht ook met je eigen netwerk!! via whatsapp of social media!

Je steunt dan stichting Sterk & Positief maar buiten dat steun om te helpen naar een oplossing voor Miriam & Charles...........en alle andere mensen met een hersentumor......

Alvast dank voor jullie steun en hulp!

Amor Vincit Omnia!

Jasper (Ties, Daan & Pebbe)

(Ties, dank voor je foto's en je support op het laatste onderdeel)
(Marlous en Gideon, zonder jullie was dit niet gelukt)
(Adelbert Knol, dank voor de EXTRAN!)
(Café de Boer, dank voor de ontvangst, omkleden en stallen)

(@MIRAM!! dank voor het onthaal!)

Totaal opgehaald bedrag: € 15.071
Streefbedrag: € 20.000
Nog te gaan
Afgesloten

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Anoniem

24-11-2021
€ 10

Anoniem

24-11-2021
€ 25

Anoniem

15-11-2021

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer