Steeds meer enthousiaste mensen komen in actie om geld in te zamelen voor de Hersenstichting. Wij geloven dat een sponsoractie meer is dan geld inzamelen alleen.

Met een sponsoractie breng je het werk van de Hersenstichting op een uiterst positieve manier onder de aandacht van je familie en vrienden. Daar helpen we je natuurlijk graag een handje bij! Dit actieplatform helpt je om je actie op een eenvoudige en snelle manier onder de aandacht te brengen.

Bekijk de tab Tips voor verschillende tips & tricks die je kunnen helpen bij het opzetten van een succesvolle actie.

Laatste donatie 01-12-2022 | 15:17
€ 48 Anoniem Aan: Haken voor msa

Over de hersenstichting

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal.