GGD West-Brabant

Afscheid Annemieke van der Zijden

Op 1 oktober 2021 is het afscheid van Annemieke van der Zijden als DPG van de GGD West-Brabant en de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Als cadeau waardeert Annemieke het enorm als er een donatie kan worden overgemaakt naar de Hersenstichting. Heel specifiek vraagt Annemieke aandacht voor niet-aangeboren hersenletsel (NAH) bij jongeren. Via ‘Meedoen Next Step’ kunt u een bijdrage leveren aan ‘de juiste zorg’ - op juiste moment en plek - voor jongeren met NAH en hun gezin. Meer begrip en steun en een landelijke gereedschapskist voor medisch specialistische revalidatie zijn helaas hard nodig.

Klik hier als u meer wilt weten over Meedoen Next Step.

Dank u wel!

Totaal opgehaald bedrag: € 3.000
Streefbedrag: € 5.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 80

Anoniem

14-10-2021
€ 25

Manon

11-10-2021
€ 50

Karin

08-10-2021

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer