BIJ Jolien

BIJ Jolien bakt oliebollen!

BIJ JOLIEN BAKT OLIEBOLLEN

Helaas heb ik meerdere malen in mijn directe omgeving te maken (gehad) met verschillende vormen van Niet Aangeboren Hersenletsel.
Voor hen, en zij weten heus wel wie ik bedoel, heb ik deze actie opgezet in samenwerking met de Hersenstichting.
De hele maand december kun je Bij Jolien oliebollen bestellen!!
Een zak (6 met en 6 zonder krent) kost €12,-.
Voor elke verkochte zak doneer ik €2,- aan de Hersenstichting.
Oliebollen kunnen worden opgehaald in Haulerwijk, of eventueel in overleg worden bezorgd.
Ook ben ik gedurende de decembermaand nog op verschillende plekken te vinden voor afhalen (houd de socials in in de gaten!!)
Het totaalbedrag maak ik bekend op 31 december, en dan doneer ik het ook!
Ik hoop hiermee een mooi bedrag op te halen en het jaar zo op een positieve manier af te sluiten!
En dan op naar een gezond 2022!
Bestellen?? Stuur een appje naar (06) 12 97 32 01 of mail: jolien@bijjolieneten.nl

Bij Jolien

31-12-2021