Carin van Mensch

Ik wandel de 10 kilometer voor stichting Sterk en Positief

( Lid van team: Stichting Sterk en Positief 18 september 2021 wandelen Leiden marathon )

Op 9 mei ga ik voor stichting Sterk en Positief de 10 km wandelen (ja...wandelen :-)). Deze stichting is opgericht door onze vrienden Charles en Natascha. Charles kreeg zelf een hersentumor en heeft tijdens de behandeling hiervoor de kracht en motivatie gevonden om deze stichting op te richten. Want het is echt nodig...geld voor onderzoek om hersentumoren geneesbaar te maken! Jij kunt helpen door mij te sponsoren, elke bijdrage is welkom!

27-02-2020

Michelle