Christian Louwerse

Voor mijn oma's levensmaatje

Op zaterdag 25 juni ben ik van plan om in één dag van Kampen naar Middelburg te fietsen voor mijn opa en oma. In november 2020 kreeg mijn opa een herseninfarct, waardoor hij afhankelijk werd van de zorg van naaste familie. Waar hij normaal alles zelf deed en veel deed voor zijn gezin, moest hij sindsdien voor alle kleine dingen hulp vragen aan anderen. Dit vroeg mentaal en fysiek zeer veel van hem en van mijn oma. Toen ik mijn oma vroeg hoe het met haar ging, antwoordde ze dat ze sinds zijn herseninfarct haar grootste maatje kwijt is geraakt. Aangezien dit leed van mijn opa en oma me zo trof, wilde ik wat voor hen doen. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om in één dag van Kampen, waar ik vandaan kom, naar Middelburg te fietsen, waar mijn oma woont, ter ere van mijn opa en om bij te dragen aan het werk van de hersenstichting. Hiermee hoop ik vooral dat andere mensen het leed bespaard kan worden dat hersenschade kan aanrichten in het dagelijks leven van slachtoffers en hun families.

Totaal opgehaald bedrag: € 2.170
Streefbedrag: € 1.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Anoniem

27-06-2022
€ 25

Peter

27-06-2022
€ 15

Hans

27-06-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer