Esther Verplancke

Ik wandel de 10 kilometer voor stichting Sterk en Positief

( Lid van team: Stichting Sterk en Positief 18 september 2021 wandelen Leiden marathon )

Ik loop mee voor de stichting sterk en positief omdat er meer onderzoek nodig is om te kunnen genezen!
We kennen allemaal wel iemand die een hersenziekte heeft, of nog gaat krijgen. Geld is nodig voor onderzoek!

Ook heb ik een persoonlijk doel om midden in mijn burn out,waarbij mijn lijf me enorm in de steek laat me te gaan focussen om die 10 kilometer te kunnen lopen op 9 mei.. 💪🏻

Alle beetjes helpen!

Elly