G
Ghislaine Vedder

1/4 marathon voor project sterk en positief

Op 29 januari is het 2 jaar geleden dat papa is te komen overlijden aan een hersentumor. Eerder had mijn vader al aangegeven dat hij op zijn begravenis wenste dat mensen geld zouden doneren aan de hersenstichting in plaats van het uitgaven aan bloemen. Het Sub Project sterk en positief van de hersenstichting heeft als doel geld op te halen om meer onderzoek te kunnen doen om hersentumoren geneesbaar te maken. Dit jaar zal ik op 10 april de 1/4 marathon lopen om geld op te halen voor dit project. Een aantal jaar geleden heb ik al eerder eens de 1/4 marathon gelopen, toen was papa er nog bij. Ik vergeet nooit het moment dat paps aan de kant van de coolsingel stiekem een klein traantje weg moest pinken van trots (gaf hij uiteraard niet toe, want dat was niet stoer). Ik weet zeker dat hij nog trotser zal zijn als hij zou horen dat ik op 10 april geld zal gaan ophalen voor dit mooie project.
Totaal opgehaald bedrag: € 1.000
Streefbedrag: € 500

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 17

Anoniem

09-04-2022
€ 5

Mischa

09-04-2022
€ 15

Anoniem

09-04-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Prestaties

Totaal afgelegd 0 m (0%). Mijn doel afstand: 10 km.

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer