Gönül Y

Rennen voor NAH

Beste familie, vrienden, collega's en kennissen,

Over precies 2 weken is het zover en doe ik mee met Marathon Eindhoven. Degenen die me goed kennen weten dat dit een hele prestatie is na de virale hersenvliesontsteking die ik 5 jaar geleden heb opgelopen. Helaas is er buiten pijnstilling om geen behandeling voor deze type hersenvliesontsteking en moet je lichaam echt zelf zorgen voor de genezing. Na ruim een jaar revalideren en vervolgens jarenlang afwachten hoe het herstellen zich zou ontwikkelen kan ik eindelijk zeggen dat het weer goed gaat. Niet voor 100% de oude maar zeker goed genoeg om weer te presteren en te rennen 😉

Graag wil ik dit doen voor de Hersenstichting. Dit om aandacht te vragen voor niet aangeboren hersenletsel (NAH), maar ook om een steentje bij te kunnen dragen aan onderzoeken naar effectieve behandelingen. Als geen ander weet ik dat het je zomaar kan overkomen en hoe fijn is het dan als er een goede behandeling is.

Alle beetjes helpen! Doe je mee? Dank je wel! 

Totaal opgehaald bedrag: € 500
Streefbedrag: € 250

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 40

Gönül

09-10-2021
€ 25

Songul

09-10-2021
€ 5

Anoniem

08-10-2021

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer