ilse de rouw

Ride for Gijs

( Lid van team: Ride for Gijs )

Beste fietsvrienden, Zaterdag ochtend 6 juli willen we de ”Ride for Gijs” gaan organiseren. Velen van ons hebben op een fiets van Gijs van Tuyl gereden en of een fietsavontuur beleefd met hem. Er zijn vele verhalen. Nu Gijs door een vreselijke ziekte getroffen is willen we graag laten weten wat hij voor ons betekend en hem een hart onder de riem steken. Op 6 juli verzamelen we voor CC5311 vanaf 8.30 en zullen 9.15 vertrekken voor een rondje van 50 kilometer. Aan het einde van de route rijden we met zijn allen langs Gijs (privé) en zal hij ons buiten opwachten. Gijs heeft de ziekte van Creutztfeldt- Jacob. Helaas is er nog geen medicijn voor. Met zijn allen kunnen we een donatie realiseren voor nader onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Hoe? Koop een wielershirt “ Ride for Gijs” en de opbrengst daarvan zullen we doneren aan Hersenstichting Nederland. Doe je ook mee? We hopen op een grote opkomst ook zonder donatie/wielershirt ben je welkom om mee te fietsen uiteraard. Stuur z.s.m. een email daar RideforGijs@gmail.com om u aan te melden verder info zal daarna volgen. Groetjes : Erik Dekker, Willem van Gameren, Leon van den Oord, Ilse de Rouw en Eric Satter. Email aanmelding naar : RideforGijs@gmail.com
Totaal opgehaald bedrag: € 165
Streefbedrag: € 5.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 30

Anoniem

23-09-2019
€ 35

Maarten

19-09-2019
€ 15

Jan

06-07-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer