Jeroen van Polen

Perfect Therapy, endlesS roadS

Ik heb tijdens mijn leven meerdere traumatische ervaringen opgedaan die op een gegeven moment mijn leven gingen beheersen.

Daarom vind ik het belangrijk om de mensen die mij waar dan ook ter wereld hebben ontmoet, eerlijk te vertellen hoe het nu echt met mij gaat. Het gaat momemteel niet goed. Jarenlang heb ik mijn depressieve klachten voor jullie verborgen gehouden. Ik zette vaak een "sociaal gewenst" masker op en zei lachend ‘prima’  als je aan mij vroeg hoe het met mij ging. Vorig jaar liepen mijn klachten zo hoog op, dat ik geen uitweg meer zag. Ik raakte verstrikt in het verhaal van mijn eigen identiteit en werd suïcidaal en ben een tijdje opgenomen geweest.

Momenteel ben ik met schematherapie hard bezig mijzelf te herontdekken en mijn gedachten weer op een rijtje te krijgen.
Want psychische klachten kunnen je leven heel erg lastig maken Want of het nu gaat om een depressie, angststoornissen, trauma, persoonlijkheidsstoornissen of andere klachten, de kloof tussen hoe je je voelt en hoe je je voordoet kan behoorlijk groot zijn.

Op 16 juni 2022 staat mijn laatste therapiedag gepland en hoop ik dat ik mijn eigen leven in een positiever perspectief kan zien. Om dit doel te bereiken ga ik in beweging komen voor de #hersenstichting. Bewegen is namelijk goed voor de hersenen. Het verbetert het geheugen, zorgt ervoor dat je beter slaapt en vermindert stress. Daarnaast verkleint bewegen het risico op hersenaandoeningen zoals dementie, depressie en Parkinson.


Ik zal tot en met 16 juni 2022 al fietsend en wandelend 5000 kilometer gaan afleggen om geld in te zamelen voor de #hersenstichting. Hier zamel ik ook donaties voor in, dus wil je mij mentaal een steuntje geven, doneer dan op de onderstaande actiepagina. Bedankt

Totaal opgehaald bedrag: € 1.321
Streefbedrag: € 5.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 220

Jeroen

20-07-2022
€ 312,25

Anoniem

23-06-2022
€ 206

Albert Heijn

13-04-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer