Lida Stiphout

Boekenverkoop op de braderie in Weesp

Lezen is goed voor je geest en voor de Hersenstichting! Ik vind het belangrijk dat we onderzoek blijven doen naar de werking van onze hersenen. We hebben ze zo nodig bij alles wat we doen. Mijn kleinzoon heeft een klein foutje in zijn DNA waardoor zijn hersenen anders werken. Hier is nog weinig over bekend. Mooi als onderzoek kan bijdragen om de mysteries van onze hersenen te ontrafelen. En fijn dat ik weer ruimte heb in mijn boekenkast;).

Lida

13-09-2019