L
Lida Stiphout

Boekenverkoop op de braderie in Weesp

Lezen is goed voor je geest en voor de Hersenstichting! Ik vind het belangrijk dat we onderzoek blijven doen naar de werking van onze hersenen. We hebben ze zo nodig bij alles wat we doen. Mijn kleinzoon heeft een klein foutje in zijn DNA waardoor zijn hersenen anders werken. Hier is nog weinig over bekend. Mooi als onderzoek kan bijdragen om de mysteries van onze hersenen te ontrafelen. En fijn dat ik weer ruimte heb in mijn boekenkast;).
Totaal opgehaald bedrag: € 650
Streefbedrag: € 650

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 650

Lida

13-09-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer