Manon Gerlings

Accidit in puncto quod speratur in anno

Wat gebeurt er met een mens als je het slachtoffer blijkt te zijn van een aangeboren aneurysma?

Ik denk dat je dat niet onder woorden kunt brengen. Toen mijn tante vorig jaar zomer met dit incident te maken kreeg heb ik haar leven en dat van het gezin 180 graden zien draaien. Stel je eens voor, beginnen vanaf 0. De doodnormale dagelijkese dingen zoals een rondje met de hond zijn ineens je nieuwe uitdaging geworden. Toch kijk ik vol trots en bewondering naar haar kracht en optimisme!

Lieve Ellen Jij zet zulke goede stappen in het revalidatieproces ik zet graag mijn stappen voor jou !

Martin en Linda

12-10-2021

Ruben

11-10-2021

Femke & Robin

10-10-2021

Prestaties

Totaal afgelegd 0 m (0%). Mijn doel afstand: 21 km.