Marga Schepers- Eikenaar

Muziek en de effect op onze hersenen

Of je nu muziek maakt of er naar luistert, het heeft een positief effect op de hersenen. Het maakt herinneringen los, ook bij mensen met dementie. Als DJ draai ik elke maandag op het leukste internetradio station. Op maandag 27 januari zal er een speciale uitzending plaats vinden om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hersenstichting. Voor 5 euro kan er een nummer aangevraagd worden die op deze avond wordt gedraaid. Vanaf 19.00 uur op www.bestmusicradio.nl

Cindy

29-01-2020