Merel de Knegt

Hardlopen voor Iris

( Lid van team: Team Iris )

Voor een buitenstaander is het niet te bevatten wat een impact NAH op je leven (en dat van je gezin heeft). Ik ben ontzettend trots op de manier waarop Iris hier mee om gaat. Door haar ontzettende doorzettingsvermogen kan zij weer genieten van het leven en doet ze dingen die aan het begin van haar diagnose onmogelijk leken. Hoe bijzonder is het dat zij nu de 10 km tijdens de Tilburg Ten Miles wil gaan lopen! Ik loop mee omdat ik het super vindt dat zij met deze actie aandacht vraagt voor NAH. Om anderen te inspireren én om geld in te zamelen voor effectievere behandelmethoden.

Anne

29-08-2019